Rotonde object ‘Bloei 3’ postuum onthuld


Vanaf vandaag kunt u een stukje omrijden via Rijnsburg om het nieuwe monumentale object ‘Bloei 3’ van kunstenaar Joop van Egmond (MOND) te bezichtigen. Afgelopen vrijdag 1 maart werd het onthuld in bijzijn van familie, vrienden en afvaardiging van de Gemeente Katwijk.

Het kunstwerk is vervaardigd uit drie roestvrijstalen platen, geleverd door het bedrijf Steelpoint International BV uit Barendrecht. Plaatsing geschiedde met medewerking van Boot Natuursteen uit Lisse. Het vijf meter hoge object verwijst naar het verleden van de bloemenhandel in Rijnsburg. Op de rotonde Noordwijkerweg en Voorhouterweg staat het kunstwerk nu te schitteren.

Op de foto: weduwe A.C. Van Egmond-Van Beelen en wethouder van de Gemeente Katwijk Jacco Knape.

#joopvanegmond #mond #ruimtelijkeobjecten #monumentaleobjecten #bloei #rijnsburg

68 views0 comments

Recent Posts

See All
  • YouTube MOND | Kunstverkoop
  • Instagram MOND | Kunstverkoop
  • Facebook Social Icon

© 2020 the heirs MOND. Proudly created with Wix.com

MORE

Disclaimer

Privacy

General Conditions

Sitemap

MOND | Art Sales

Email us